andrut78 pisze:Po pierwsze to otwarcie robione było w niedzielę, czyli teraz wypadło by na 25-03-2012.
A po drugie to nie wiem czy zmiana miejsca to taki dobry pomysł, tradycyjnie to do Odry z burą suką zimą. Tradycja zobowiązuje.
Ale ta kuchnia polowa to całkiem niezły pomysł, z tym, że trzeba wziąć pod uwagę, że ilość ludzi mierzy się w tysiącach Może lepiej podciągnąć tę kuchnię faktycznie na plac strażaka i zjechać tam po spaleniu marzanny w kilkaset chłopa a nie razem z tymi wszystkimi gapiami w puszkach. Myślę, że nikt nie pogardzi gorącą strawą po wczesnowiosennej przejażdżce.
Rozumiem, że trzeba by było jakiś wsad do kotła opłacić bo chyba nikomu nie będzie się chciało za darmochę gotować dla kilkuset chłopa.
PS. Jeżeli można to do nalewania grochówki poproszę Panią z tego filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=07FZIbv5 ... Q2Cchlh377
Jeśli chodzi o wsad to w zasadzie nie wiem jak to zorganizować, bo jeden gar zrobimy herbatę oczywiście też ale dla wszystkich może braknąć, gotować będziemy od rana, groch jest tani, woda też najgorzej z tym wkładem może ktoś ma jakieś propozycje?
Wróć do „ZLOTY, IMPREZY, SPOTKANIA MOTOCYKLOWE”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika